Simple information lookup

DTC has built a system of lading lookup information simple and effective

Competitive cost

DTC is always available to our customers the best service with the most competitive cost ..

Reputation makes a brand

The DTC brand has been established for over 10 years, and is currently present in over 60 provinces and cities across the country

Professional Services

DTC reputation and always get top quality work, striving for ever-improving best meet the needs increasing use by customers.

Young and energetic staff team

With great enthusiasm and determination, DTC express & logistics specializes in training a team of young, dynamic employees who always serve customers in the best and most effective way.

Phát triển ngành dịch vụ logistics tại Việt Nam

Việt Nam được đánh giá là một thị trường đầy tiềm năng và hấp dẫn cho sự phát triển của ngành dịch vụ logistics.

10 ứng dụng không thể thiếu cho mùa Giáng sinh

Giáng sinh đang đến gần, khắp nơi ngập tràn sắc màu Giáng sinh. Hãy tải ngay những ứng dụng dưới đây để mang không khí Giáng sinh về điện thoại của bạn.

Câu chuyện về 2 công ty khởi nghiệp hàng đầu Đông Nam Á: Garena và VNG

Nói đến công ty internet lớn tại Châu Á người ta sẽ nghĩ ngay đến những cái tên như Naver, Kakao Talk, Rakuten, Tencent v.v..nhưng khi nói đến Đông Nam Á, hai cái tên cần được nhắc đến là Garena và VNG.

Thông báo triển khai website mới

Quý khách hàng thân mến ! Sau một thời gian webstibe bảo trì nhằm nâng cao chất lượng phục vụ, và cải tiến phiên bản giúp khách hàng hiểu rõ hơn về công ty và cũng như các dịch vụ mà Công ty chúng tôi cung cấp.